11 Temmuz 2011 Pazartesi

TABULE



Malzemeler
1 su bardağı kısırlık bulgur
1 bağ taze soğan
maydanoz
dereotu
taze nane
tuz
sumak
pulbiber
limon suyu
sıvıyağ
Yapılışı
Kısırlık bulguru bir kaba alın. Sıcak suyla ıslatıp şişmesini bekleyin. Soğanı, maydanozu, dereotu ve naneyi ince ince kıyın. Şişen bulgura tuz, limon suyu ve sıvıyağ katıp harmanlayın. Diğer malzemeleride ekleyip iyice karıştırıp servis tabağına alın.

3 yorum:

  1. harika bir lübnan salatasıdır

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık arap mutfağının harka bir salatasıdı eşimde Suriyede yemiş ve beğenmiş selamlar.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzele benziyor,denemek lazım ellerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil