30 Ekim 2010 Cumartesi

MOZAİK TOPLARI



Malzemeler
2 su bardağı süt
1 su bardağı toz şeker
2 tane yumurta
2 tane vanilya
100 gr margarin
2 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı dövülmüş ceviz
2 yemek kaşığı toz antep fıstığı
3 paket bötübör bisküvi
ayrıca
hindistancevizi
Yapılışı
Margarini eritip soğutun. Süt, toz şeker, yumurta, vanilya, ceviz, antepfıstığı ve kakaoyu bir kapta karıştırın. Soğuyan margarinide ilave edin. Bisküvileri elinizle kırın, bütün malzemeyi yoğurun. Gerekirse bisküvi ilavesinde bulunun. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayın. Hindistan cevizine bulayın 1-2 saat buzdolabında dinlendirip servis yapın.

3 yorum:

  1. Mozaik pastasına bayılırım..

    bu şeklide çok beğendim bir lokmalık:) lup lup götürmesi kolay olur.. :))

    yarın yapacağım inşallah

    Elinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize sağlık nefis görünüyorlar ;)

    sevgiler,

    YanıtlaSil